Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

PearlTrees: Μια υπηρεσία για να οργανώσετε και να μοιράσετε πληροφορίες

Το Pearltrees είναι μια οπτική και συνεργατική βιβλιοθήκη που σας επιτρέπει να συλλέξετε, να οργανώσετε και να μοιράσετε πληροφορίες π.χ.ιστοσελίδες, φωτογραφίες, σημειώσεις κλπ. Μπορείτε να οργανώσετε τις συλλογές σας όπως εσείς θέλετε. Για παράδειγμα, αν σας αρέσουν οι ταινίες θα μπορούσατε να οργανώσετε μια pearltree συλλογή για "σινεμά" έτσι ώστε να είναι εύκολη η αναζήτηση των αγαπημένων σας ταινίες μόνο με μερικά μόνο κλικ. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τα εκατομμύρια των "μαργαριταριών" που οργανώνονται και διαμοιράζονται από άλλους ανθρώπους.
Εκτός από τη δωρεάν υπηρεσία Pearltrees υπάρχει και η επί πληρωμή (premium) που παρέχει περισσότερες λειτουργίες στο χρήστη.
 Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα παρουσίασης ενδεικτικών συνδέσμων του etwinning προγραμμάτος EurofairyTales μέσω της υπηρεσίας PearlTrees. Το πρόγραμμα EurofairyTales υλοποιείται σε συνεργασία με σχολεία του εξωτερικού και έχει ως στόχο το κάθε σχολείο να παρουσιάσει παραμύθια από τη χώρα του.
 Στο πρώτο πλαίσιο παρουσιάζονται τα Ελληνικά παραμύθια που παρουσιάσαμε με τους μαθητές μας.

Ελληνικά Παραμύθια in eTwinning / E. Petraki (epetraki)

Organize your interests with the Pearltrees' app for Android



Στο επόμενο πλαίσιο εμφανίζονται τα παραμύθια που παρουσίασαν οι μαθητές από τα άλλα Ευρωπαϊκά σχολεία. Το έργο EuroFairyTales συνεχίζεται και το σχολικό έτος 2013-14.


Παραμύθια άλλων χωρών in eTwinning / E. Petraki (epetraki)

Cultivate your interests with Pearltrees for Android


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου