Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Google Good to Know ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για να παραμείνετε ασφαλείς

To Google Good to Know αποτελεί μια πολύ χρήσιμη πηγή που παρέχει χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές για να παραμείνουμε ασφαλείς online καθώς και για τη διαχείριση των δεδομένων μας στο διαδίκτυο.
Στο Google Good to Know θα βρείτε πληροφορίες για τα εξής θέματα:
1. Παραμείνετε ασφαλείς όταν είστε online (Stay Safe Online)

 


Εδώ θα βρείτε οδηγίες και συμβουλές για θέματα ασφάλειας που αφορούν τα password, ασφαλή site, phishing, mobile security και πολλά άλλα. Στο παρακάτω βίντεο θα βρείτε χρήσιμα tips για θέματα ασφάλειας:
2. Τα δεδομένα σας στο διαδίκτυο (Your Data on the Web)
 Στην ενότητα αυτή θα μάθετε πως οι διάφοροι δικτυακοί τόποι αποθηκεύουν cookies και με ποιο τρόπο πληροφορούνται για τις προτιμήσεις σας. Επίσης, στην ενότητα αυτή θα βρείτε πληροφορίες για τις διευθύνσεις IP και τους λογαριασμούς (accounts)

3. Τα δεδομένα σας στο Google (Your Data on Google
Στην ενότητα αυτή θα ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο το Google διαχειρίζεται τα δεδομένα σας καθώς και προσωπικές πληροφορίες. Εδώ θα βρείτε στοιχεία για τους λογαριασμούς Google, το ιστορικό, τις διαφημίσεις, τα Search logs κλπ. ενώ χρήσιμες πληροφορίες θα βρείτε και στο παρακάτω βίντεο:
4. Διαχείριση των Δεδομένων σας (Manage Your Data)
Στην ενότητα αυτή θα διαβάσετε για διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας, θα ενημερωθείτε για τις πληροφορίες που μοιράζεστε με το google αλλά και με άλλους χρήστες του διαδικτύου και θα βρείτε αρκετά χρήσιμα εργαλεία ασφάλειας.

Πηγή: http://www.google.com/goodtoknow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου