Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Δωρεάν εργαλεία για τη δημιουργία παρουσιάσεων και slideshows

Στη συνέχεια θα βρείτε μια λίστα με δωρεάν υπηρεσίες-εργαλεία για τη δημιουργία παρουσιάσεων και slideshows:

Prezi
 
To Prezi είναι μια cloud-based εργαλείο παρουσιάσεων για να οργανώσετε και να διαμοιράσετε τις ιδέες σας που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε 


SlideShare
Επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάσουν και να διαμοιράσουν παρουσιάσεις powerpoint, word και powerpoint αρχεία.

Animoto
To Animoto μετατρέπει γρήγορα και εύκολα τις φωτογραφίες και τα video clip σε video slideshows.




Vuvox

Επιτρέπει τη δημιουργία διαδραστικών slideshows και παρουσιάσεων χρησιμοποιώντας φωτογραφίες, μουσική και βίντεο από το Flickr, το Picassa, το Youtube, το Facebook κλπ.

 Knovio

Δίνει ζωή σε στατικά slideshows εύκολα και γρήγορα μετατρέποντάς τα σε εμπλουτισμένο βίντεο και audio παρουσιάσεις  που μπορείτε να μοιραστείτε με συνεργάτες και φίλους μέσω email ή άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το Knovio είναι web-based και δεν απαιτεί εγκατάσταση λογιμικού.


HelloSlide

To HelloSlide είναι ένα web εργαλείο που επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει εντυπωσιακές παρουσιάσεις με slides και ηχητκή αφήγηση μαζί.

Jux

To Jux είναι ένας πολύ καλός τρόπος παρουσίασης και δίνει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης βίντεο και εικόνων από το κάποιο web link ή από το σκληρό δίσκο.

Present.me

Επιτρέπει στους χρήστες να καταγράψουν και να διαμοιράσουν τις παρουσιάσεις τους χρησιμοποιώντας webcams

 PhotoPeach

To PhotoPeach είναι ένα ελεύθερο online εργαλείο το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν εμπλουτισμένα πολυμεσικά slideshows ενώ υποστηρίζει  μουσική στο background.


SlideBoom

To SlideBoom είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας slide στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε τις παρουσιάσεις σας και να τις διαμοιραστείτε με άλλους.

Zentation

To Zentation είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία παρουσίασης βίντεο που συνδυάζει τόσο τα βίντεο όσο και τα slides στις παρουσιάσεις.

Empressr

To Empressr είναι ένα εργαλείο για τη δημιουργία εμπλουτισμένων παρουσιάσεων πολυμέσων. Επιτρέπει τη δημιουργία οnline παρουσιάσεων και slideshows υψηλής ποιότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου